مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت

با سلام
بنده با یک خودروی هیوندای جنسیس مدل 2011 تصادف نمودم و به خودروی فوق از قسمت گلگیر جلو و لبه کاپوت خسارت وارد شده است. چون از سال ساخت آن 10 سال میگذرد به آن افت تعلق میگیرد یا خیر؟
کارشناس با توجه به تعویض کاپوت و گلگیر مبلغ 25 میلیون تومان برآورد افت نموده است در صورتیکه کاپوت و گلگیر تعویض نشده اند. آیا این مسئله در مقدار افت تاثیر دارد؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.تشخیص افت قیمت با کارشناس می باشد, ولی دادگاه باید افت قیمت رابرمبنی خودرو متعارف محاسبه کندکه خیلی کمترازمبلغی است که کاشناس تعیین میکند.