مشاوره حقوقی رایگان - تنفیذ وصیت نامه

با سلام و احترام؛
با عنایت به معاضدتی که از مجتمع عدالت گرفتم در مورد تنفیذ و تقسیم سوالاتی برایم پیش آمده :
وصیت نامه پس از پیدا شدن به فردی که (ناظر) بر روی پاکت وصیت نامه خطاب به وی نگاشته شده بود تحویل و در حضور کلیه وراث (از باز شدن پاکت فیلمبرداری شده است) باز شد و توسط پسر عمویم قرائت گردید. اما دو نفر از وراث به توصیه پسر عمویم (دو خواهر از 4 خواهر) و پسر عمویم از امضای صورتجلسه ای که تنظیم کردم و در آن نحوه ی اقدامات و مطالب مورد نظر مرحوم پدرم در وصیت آمده است استنکاف نمودند. اما سایر حاضرین شامل مادر و یک خواهرم (خواهر دیگر حضور نداشت)، ناظر، فزرند ذکور ناظر و دختر عمویم صورتجلسه را امضا کردند.
1- وصیت نامه تنظیمی خودنوشت در قالب چاپی دفترچه ای است که در آن وصی (خودم)، ناظر و سه شاهد مبادرت به امضا آن نموده اند.
2- تایید خط و امضا و محتوای وصیت را از دو نفر از شاهدان که در قید حیات هستند از طریق دفتر اسناد گرفتم.
3- یکی از شهود فوت نموده ولی فرزند ذکور ایشان در دسترس بوده و می توانند امضای پدرشان را تایید نمایند.
4- ناظر در قید حیات است و امکان حضور برای تایید وصیت یا تنظیم اقرار و گواهی امضای خود در محضر را دارد.
5- در وصیت مرحوم معین نموده اند ثلث مال تا زمان حیات مادرم در «اختیار» وی باشد.
6- در انتهای وصیت نامه دو خواهرم بدون ذکر ثلث بدلایل خاص مورد نظر مرحوم از بردن ارثیه محروم شده اند که قاعدتا وفق مواد 843 و 869 قابل اعمال بر ثلث مال است.

مشاور محترم در معاضدت مجتمع گفتند که برای انجام وصیت نامه برای اینکه از اقامه دعوا در ابتدا اجتناب کنی، وصیت نامه را ببر و در مورد مثلا سهام بورس وی تقاضای اقدام بر اساس وصیت را به شرکت مربوطه بده و بگذار اقامه دعوا از طریق معترضین باشد.
اولا آیا با ارائه وصیت نامه بورس اقدام به تقسیم وفق وصیت خواهد کرد یا اصولا مدرکی مبتنی بر تنفیذ خواهد خواست.
ثانیا آیا تنفیذ وصیت نامه را خودم که دادخواست حصر وراثت را داده ام می توانم از شورای حل اختلاف تقاضا کنم و آیا شورای حل اختلاف صلاحیت رسیدگی خواهد داشت.
ثالثا محل فوت مرحوم پدرم مشهد بوده است آیا امکان برخورداری از همراهی وکیل توانمندی در حوزه مشهد را از طریق معرفی شما دارم؟