مشاوره حقوقی رایگان - عدم عقد قرارداد و بیمه و پرداخت حقوق

با عرض سلام خدمت وکلای عزیز
اینجانب مدت پنج ماه است که در شرکتی مشغول به کار شدم.
طبق صحبت های اولیه قرار شد که حقوق و مزایا بر اساس پایه حقوق وزارت کار + بیمه تامین اجتماعی از روز اول + پورسانت و مزایا باشد ولی بعد از گذشت این پنج ماه تنها 2800000 دریافت کرده ام و همچنین هنوز قرارداد هم نوشته نشده و بیمه هم انجام نشده.
تمام همکاران همین وضعیت را دارند، با این تفاوت که حقوق های پرداختی یکسان نیستند و یکی بیشتر و یکی کمتر، حتی برخی از همکاران هیچ مبلغی دریافت نکرده‌اند و شرکت هم در شرف انحلال می‌باشد.
لطفاً راهنمایی بفرمایید که من و همکاران باید چکار کنیم.

با سپاس

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
مراجعه به اداره کار محل اشتغال درخواست حقوق معوقه و بازگشت به کار و بیمه کردن توسط کارفرما