مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

چند نفر مارو زدن و شهود مدارک همچی به نفع ما هستش ولی اونام شکایت متقابل کردن. ایا قاضی با حضور شواهد مدارک که به نفع بنده هستش ایا بنده رو سابقه دار میکنه یا دیه برای جفت ما و اونا میشه ؟ در اینجور مواقع دادگاه چه حکمی میدهد اونا ادعا کردن ما 2نفر اونا زدیم ما هم همین ادعا کردیم طول درمان ما بیشتر هستش و بنده دست چپم داری معلولیت هستش و کار نمیکند تقریبا

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

براساس دلایل و مدارک پرونده بررسی میشه تا ضارب یا ضاربین مشخص بشه و اینکه کدوم دفاع بوده و کجا حمله و کلا دفاع با حمله متناسب بوده یا نه و در کل مسیر تحقیق طولانی هست در نهایت ضارب محکوم به پرداخت دیه و صدمات وارده و جزای نقدی یا حبس میشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

محسوب شدن یا نشدن سابقه بستگی به جرم و حکم صادره علیه شما دارد
که به احتمال خیلی زیاد سابقه کیفری موثر محسوب نمی شود
و برای هر شخص دیه جداگانه با توجه به صدمه صادر و اجرا می شود