مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

من میخواستم طبق نامه پزشک قانونی مقدار دقیق دیه ام را حساب کنید با تشکر
1.جراحت(هر کدام یک دامیه) پل بینی. گوشه خارجی پلک تحتانی چشم چپ. سمت راست خلف سر 2.ساییدگی(حارصه)سمت چپ پیشانی3.ساییدگی(حارصه)پشت دست4 خونریزی متوسط تحت ملتحمه چشم چپ5 سیاه شدگی همرداه با تورم شدید اطراف چشم چپ6.خرد شدگی ثلث تحتانی استخوان زند اعلی ساعد چپ و شکستگی ثلث تحتانی استخوان زند اسفل همرا با اسیب نسوج ناشی از عمل جراحی جهت تثبیت داخلی شکستگی های هر دو استخوان7.شکستگی ثلث میانی استخوان درشت نی ساق چپ 8.شکستگی استخوان فک تحتانی چپ در دو ناحیه همراه با اسیب نسوج ناشی از عمل جراحی جهت تثبیت داخلی هر دو ناحیه شکستگی ثلث میانی استخوان درشت نی ساق چپ 9 شکستگی دیواره قدامی خارجی سنوس فک فوقانی چپ همراه با خورد شدگی دیواره خارجی استخوان حدقه ای چشم چپ و شکستگی قوس گونه چپ ک تحت عمل جراحی جهت تثبیت داخلی قرار گرفته اند (جمعا یک منقله)10شکستگی استخوان بینی

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

سلام با گفته همکارم موافقم به اجرای احکام مراجعه کنید