مشاوره حقوقی رایگان - درخواست دیه

با احترام.. در استخر پارک آبی در حین فوتبال روی سطح لیز که خود پارک آبی تهیه کرده، زمین خوردم و نازک نی پای راستم شکست واحد اورژانس پارک گفتن چیزی نشده کیسه یخ گذاشتند و مرخص کردند. ولی با مراجعه به بیمارستان و گرفتن گرافی متوجه شکستگی شدند و گچ گرفتن که تا 6هفته بایست تو گچ باشد، اگر هم خوب نشه باید عمل کنند. حالا من از کجا و چگونه باید اقدام کنم؟ که دیه را مطالبه نمایم. لازم به توضیح است که از قبل استخر امضا میگیره، آیا قانونیه؟ با سپاس فراوان

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

در این شرایط معمولا مراجعین بیمه میشوند آیا شما بیمه شده اید

پرسشگر :

خود استخر پارک آبی دارای بیمه مسؤلیت هست.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شماازمسبب حادثه می توانیدشکایت کنید ودیه مطالبه کنید