مشاوره حقوقی رایگان - نشر اکاذیب

سلام
همکار پدر من به صورت دروغین بین همکاران شایعه کردند که پدرم ورشکسته شده و به این آقا بدهکار هستن. و همینطور درب سوله محل کار پدرم که متعلق به این آقا است را 7 ماهه جوش دادن و تمام ابزار کار پدرم داخل سوله مانده همکاران پدرم با ایشان تماس گرفته و خواستن که پیگیری کند و حاضر هستند که شهادت بدهند لطفا مرا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

خسارت شما قابل پیگیری می باشد ضمن اینکه بنده متوجه نشدم ایشان موجر است یا شریک پدر شما

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر شایعه پراکنی شان کذب ودروغ است نشراکاذیب شکایت کنید