مشاوره حقوقی رایگان - رابطه مقعدی

سلام و عرض ادب بنده یک جوان هستم که با دختر عموی خودم عقد کرده ام
در دوران نامزدی بنده رابطه مقعدی داشتم
الان در حال حاضر فهمیدم به وسیله خود خانومم که ایشان 7بار که یک بارش به 13ماهه پیش قبل خواستگاری ما با پسری رابطه داشته که گویا بزور بوده
حالا از شما خواهشمندم که بمن کمک کنید و بگید که الان من این پسرو پیدا کرده و گویا که تعدادی عکس هم دارند از بدن همسر من و نکته قابل توجه این است که الان و حتی قبلا هم با این عکسا یعنی تهدید می‌کرده و بزور وارد رابطه جنسی برقرار می‌کرده است که آخرینشم به 14ماه قبل برمیگرده الآنم با تهدید کردن نشون دادن این عکس ها دچار آزار و مزاحمت میکند
الان بنده میتوانم ثابت کنم که قبل این آقا مورد تجاوز قرار داده است یا خیر خیلی ممنونم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

حضورا در شهرتان به وکیل مراجعه کنید تا موضوع و دلایل بررسی شود. بلاخره باید از ایشان شکایت تهدید کنید. تا کی میخواهید تسلیم شوید