مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن ثمن معامله

باسلام
من و همسرم یه آپارتمان داشتیم فروختیم و یه آپارتمان گرونتر خریدیم که همه پول مازادش را من دادم و اون هیچ پولی واسه خرید آپارتمان جدید نداده و چک ها و پرینت حسابام همه حاکی از اینکه من همه پول را دادم و توی مبایعه نامه خرید آپارتمان جدید اسم هر دو بعنوان خریداران هست و بعد سند خونه 3 دانگ 3 دانگ انتقال قطعی پیدا کرده بین دوتامون، حالا به مشکل خوردیم و رفته مهریه گذاشته اجرا ، حال میخواستم ببینم میتونم ازش اون پول مازاد سهمش را طبق مبایعه نامه دادخواست بدم و بگیرم ازش؟ ممنون

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

خیر چون بنامش خورده مالک ایشونه بهتره مدعی بشید که بابت مهریه پرداخت کردید