مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف بر سر پروانه چاه

با سلام. ممنون میشم به سوال من پاسخ بدید
پدر من سال 82 یک چاهی با شریک داشتن هرکدام سه دانگ. چاه مذکور در زمینهای ملی بوده. بعد از اینکه چاه خشک میشود و قابل ته زنی نمیشود پدرم یک توافق نامه دستی با شریک چاه خشک شده مینویسد و در ملک شخصی خودش و پرداخت تمام هزینه ها چاه عمیق میزند و پروانه فعلی هم به نام پدرم است. پدر من چند سالی است فوت کرده و اون فرد الان مدعی شده و می گوید از چاه سهم دارم. شکواییه به آبهای زیر زمینی برده ایم. لطفا بفرمایید تکلیف این مساله چیست؟

پاسخ ها :

محمدرضا كمالي

محمدرضا كمالي:

سلام
اگر دستنوشته به گونه اي تنظيم شده باشد كه گوياي واگذاري سهام ان شخص به پدر شما باشد قابل استناد است و اگر شهودي داشته باشيد بهتر است