مشاوره حقوقی رایگان - معلول اعصاب و روان شدید بهزیستی

باسلام اینجانب معلول اعصاب و روان شدید بهزیستی هستم و متاهل که چندسالی است که طبق کمیسیون بهزیستی شناخته شده ام و ماهی 440 تومان مستمری دریافت می کنم که کفاف زندگی رو اصلا نمیده حالا میخواستم بدونم آیا تو قانون برای ما بدبخت بیچارها ی بیکار که توانایی انجام کار نداریم در قانون چیزی آمده که بتونیم حقوق دریافت کنیم تا بیشتر از این شرمنده ی زنو بچه هامون نشیم اگر هست لطفا راهنمایی کامل کنید بخدا من ندارم برای گرفتن وکیل بخدا برای پول نون شب محتاجم بخاطر رضای خدا یکی کمکم کند واقعا زندگی برامون سخت شده کسی رو هم ندارم که کمک مون کنه توروخدا کمکم کنید و جواب کامل و چگونه اقدام کردن کامل رو بگه بی نهایت سپاس گذارم بخدا میتوانید تحقیق کنید که از نظر مالی چگونه هستم تا با واقعیت زندگی من آشنا شوید در صورت صحت کمکم کنید اجرکم عندالله

پاسخ ها :

معلول اعصاب و روان بهزیستی مستمری معلول اعصاب و روان بهزیستی