مشاوره حقوقی رایگان - مستمری معلول اعصاب و روان

سلام. برادر من بیمار اعصاب و روان شدید هست. مجرد و بیکار هست و ماهی 63 هزار تومان مستمری میگیرد ولی معلول های دیگر مجرد که شدید هم نیستند ماهی 450 و یا 500 هم میگیرند. خواستم بدونم که چطوری مستمری اش را پیگیری و افزایش دهیم؟ به چه عنوان و چه راهکاری هست؟ ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

شهره  رضائي كوجاني

شهره رضائي كوجاني :

استان :

باسلام.از طریق تامین اجتماعی محل تقاضای بررسی مدارک پزشکی و افزایش مستمری