مشاوره حقوقی رایگان - مشاغل سخت و زیان آور

سلام، من خانمی 42 ساله هستم، دارای22 سال سابقه کار که همه ی آن را به عنوان کمک بهیار کار کرده ام، تقریبا 11 سال آن را در مرکز خصوصی، و11 سال اخیر را در مرکز دولتی با قراداد کار مشخص کار کرده ام که مشمول قانون کار نیست، من درخواست بازنشستگی از طریق مشاغل سخت و زیان آور کردم که اداره کار آن را به دلیل اینکه قرادادم مشمول قانون کار نیست را رد کرد، اکنون قانونی است که میتوان از طریق دیوان عدالت برای اشخاصی در شرایط من، اقدام به بازنشستگی با سابقه 20 سال و حقوق 25 روز کرد،،، سوال من این است آیا من میتوانم امتیاز سختی کار سابقه ی 11 ساله ام را که در مرکز خصوصی دارم اخذ و به سابقه ی خود بیافزایم؟ اگر امکانش هست چگونه از چه راهی اقدام کنم؟ با تشکر از لطف شما

پاسخ ها :

فاطمه کریم زاده دولت آباد

سرکار خانم فاطمه کریم زاده دولت آباد :

در صورتی که در مدت اشتغال درمرکز خصوصی حق بیمه پرداخت کرده باشید میتونید از طریق مراجعه به اداره کار با ارائه مدارک سختی مشاغل خودتون رو درخواست کنید