مشاوره حقوقی رایگان - شکایت خیانت در امانت

اینجانب راننده هستم و کشنده متعلق به شخص دیگری می‌باشد، که با هماهنگی ایشان بار میزنم، در سال گذشته باری را برای حمل به مقصد مرز شلمچه بارگیری کردم ولی در بین راه کشنده دچار نقص فنی شد (کشنده داری کله و گاری می‌باشد که گاری بنده که بار داخلش هست دچار نقص چرخ شد بطوری که قادر به ادامه مسیر نبودم) این اتفاق در ساعت 1 بامداد رخ داد همان موقع تلفنی موضوع را با صاحب بار در میان گذاشتم ولی با وجود اصرار بنده و دو نفر از افرادی که در کنار من ایستاده بودند و صحبت‌های ایشان را میشنیدند اجازه نداده بار را به کامیون دیگر انتقال دهیم و همش می‌گفت بار خراب میشود (بار گوجه فرنگی بود) ، همان روز ساعت 7صبح مکانیک پیدا کردم و ماشین رو تعمیر کردم و ساعت شد 3بعدظهر ایشان هم در جریان تعمیر کامیون بودند، هنگامی که به ایشان گفتم آماده حرکت هستم ایشان گفت من خسارت میخواهم، به ایشان گفتم بار شما کاملا سالم است من بار را به مبدا بر می گردانم، و سپس گفتن شما بروید به سمت مرز من اطلاع میدهم، همان موقع با صاحب تریلی و باربری هماهنگ کردم که ایشان میخواهند بار را جابجا کنند و هر دو نفر گفتند در جریان هستیم، من بار را به جای مرز شلمچه که به خاطر ایام محرم تاسوعا تعطیل بود به دزفول بردم و با هماهنگی خود صاحب بار تحویل حجره دزفول دادم و بارنامه اینجانب توسط حجره دار مهر و امضا شد که بار دقیق به همان وزن تحویل شده
حال ایشان به خاطر اینکه قیمت گوجه فرنگی کمتر از آنچه انتظار داشته اند به فروش رفته است از بنده شکایت خیانت در امانت کرده اند و من را مسئول ضرر میدانند
لطفاً به من کمک کنید آیا شهود بنده و بارنامه رسید شد کمکی خواهد کرد یا اینطور که پیگیر شده ام نخواسته به زندان خواهم رفت
لطفاً مرا راهنمایی کنید با سپاس

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
طرح شکایت خیانت در امانت با توضیحات شما کاملا بلاوجه بوده و چنانچه ایشان مدعی خسارت هستند باید نسبت به تقدیم دادخواست اقدام نمایند.نگران نباشید