مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام وقت بخیر ببخشید
می توان بر اساس برگه ای که در شب بله برون مهریه را روی آن نوشتن و امضا شده درخواست مهریه کرد. و آن مهریه را گرفت.
در موارد مهریه خانه ای قید شده که بایستی توسط پدر داماد به نام زده شود اما بعد از عقد از این کار امتناع کردند . و در سند ازدواج هم چون سند ملک به نام پدر داماد بود وارد نکردند قرار شد بعدا به نام بزند ولی بعد از عقد گفتند نمی زد. حالا با ان برگه امکان گرفتن هست ؟
آدرس خانه و پلاک کامل در برگه نوشته شده است.

پاسخ ها :

مهریه در برگه بله برون مهریه بر ذمه پدر داماد مهریه