مشاوره حقوقی رایگان - طلاق يك طرفه

سلام وقت بخير من در حال حاضر ٣٢ سال هست كه ازدواج كردم و ايشون از همون ابتدا دست بزن داشت و فحاشى ميكرد و من تا الان ايشونو تحمل كردم اما ديگه نميتونم واقعا بريدم ايشون هيچ ارزش و احترامى براى من قائل نيست و فقط زور ميگويد و دست بزن دارد ميخاستم بدونم ايا ميتونم يك طرفه طلاق بگيرم؟ و اينكه ٣ فرزند دارم كه ٢ تاشون ٣٠ سال سن دارن و اون يكي ١٧ سال كه شاهد تمام اين قضيه هاست

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر درخواست طلاق از طرف زوجه باشد زوجه حتما باید دلیل و مدرک برای طلاق داشته باشد در غیر اینصورت دعوا رد می شود . و شما باید این موارد توهین و ضرب و جرح و.... را ثابت کنید
در صورت تمایل تماس بگیرید