مشاوره حقوقی رایگان - طلاق یک طرفه از طرف زن

سلام.
خانم بنده ناشزه شده و تمکین نمیکند و درخواست استرداد جهیزیه کرده است و من هم به دلیل این که تمکین نکرده دو سال هست که درخواست ازدواج مجدد زدم و دادگاه قبول کرده است. من زنم رو دوست دا رم و طلاق نمیدهم. امکان دارد اگر باز هم دادگاه گرفتند و با توجه به زن گرفتن من، درخواست طلاق یک طرفه رو قبول کند؟

پاسخ ها :

هاجرموسوی

هاجرموسوی :

اگر مردی شرط 12 عقدنامه را امضاء کرده باشد، شرط مذکور مقید نیست و مطلق است و هر ازدواجی بدون رضایت همسر اول را شامل می شود و لو این که با اجازه دادگاه باشد