مشاوره حقوقی رایگان - آزار و اذیت توسط شکایت مداوم

بنده در شرکتی بعنوان مدیر فروش مشغول به کار بودم بر سر میزان کمیسیون دریافتی با کارفرما به اختلاف خوردیم و ایشان ادعا دارد که بنده بیش از حق خویش کمیسیون دریافت کردم. لذا به جرم کلاهبرداری در دادگاه کیفری از بنده شکایت کرد ولی دادگاه قرار منع تعقیب برای بنده صادر کرد. متاسفانه ایشان دست بردار نبوده و مدام در دادگاههای حقوقی به عناوین کذب از بنده شکایت میکنه و بعد از چند ما دادخواست رو پس میگیره و مجددا شکایت میکنه
لطفا راهنمایی بفرمایید بنده باید چه کنم ، چطور میتونم جلوی اذیت و آزار ایشان را بگیرم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، وکیل بگیرید و هر بار نامبرده، دادخواست زا پس گرفت، دادخواست مطالبه خسارت، ازجمله، حق الوکاله زاعلیه ایشان تقدیم نمایید