مشاوره حقوقی رایگان - عدم اطلاع تمام مسایل ساختمان و جلسات هیات مدیره به یکی از ساکنین به عمد

باسلام. ده سال است ساکن در مجتمع 12 واحدی هستم به لحاظ اینکه بنده با مالک اولیه این پلاک ثبتی اقدام به مشارکت در ساخت این 12 واحد کردم و پس از سکونت در یکی از واحدها بعنوان مالک متاسفانه بر سر مسایل مالی در مشارکت در محاکم دادگاه داریم ولی این امر باعث شده ایشان از این اختلاف سوء استفاده نمایند و بنده را در هیچ یک از جلسات راه ندهند من اصلا متوجه نمیشوم مدیر ساختمان کیست و چه هزینه هایی کرده و هیچ اطلاعی نمیدهند ایشون بعنوان ادمین کانال تلگرامی جهت امور و اطلاع رسانی ساکنین ساختمان باز کردند که بنده را عضو نکردند بنده فقط یک شماره حساب از یکی از ساکنین دارم که شارژ ماهیانه که اصلا نمیدونم بر چه اساس تعیین شده واریز میکنم ولی اخیرا تعمیر کار آیفون آوردند به همه اطلاع دادند در کانال و این باعث شد آیفون بنده تعمیر نشده و هیچ کس جوابگو نیست. راهنمایی بفرمایید چه اقدام حقوقی یا کیفری و برعلیه چه کسی میتوانم انجام دهم. سپاس

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

بنظر میرسه که عنوان کیفری نداره..مگر اینکه تسهیلاتی از شما را قطع کنند.. سعی کنید موضوع را دوستانه حل کنید چون باید یک عمر با هم زندگی کنید