مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه دستی

بنده با یک طبقه بنا با هزینه خودم به ساختمان دو طبقه پدرم اضافه کردم و در ازای ان یک قولنامه دستی نوشتیم که دو دانگ از کل بنا که حالا سه طبقه شده در ازای ساخت طبقه سوم مال اینجانب میباشد. و فقط خودم و پدرم امضا کردیم و شاهدی امضا نکرده. ایا این قولنامه معتبر است .

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

بهتر است نسبت به طبقه ساخته شده سند رسمی به نام شما تنظیم شود و این قولنامه در زمان حیات پدر اعتبار دارد ولی بعد از فوت در صورتی که ورثه تایید نکنند مشکل به وجود می‌آید