مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه دستی

سلام چند سال پیش من خانه پدریم که دویست متر بوده بنده صد مترشو خریدم ویک قولنامه بین خودمان نوشتیم وسه نفر مثل عمو وپسر عمو ومادرم زیر قولنامه رو امضا کردند الان بعد از فوت پدر این قولنامه باطل میشه یاخیر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر قولنامه شرایط صحت را داشته باشد خیر معتبر هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرارداد به صورت قانونی تنظیم شده باشد معتبر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر مبایعه‌نامه معتبر است
و شما میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت ورثه اقامه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود