مشاوره حقوقی رایگان - پرسش اعتبار قولنامه دستی

با عرض سلام و احترام خدمت شما وکلای گرامی بنده پدرم زمینی را خریداری کردن 30سال پیش که پشت قولنامه خریدار قبلی توضیح داده شده که فروخته شده به ایشان و فروشنده آقای ایکس و پدرم چون که پدرومادرشان را نگه داری میکردن الان عموهای بنده ادعا دارند که این ملک متعلق به پدرشان بوده درحالی که تمام امتیازات بنام پدر بنده هست نه پدر بزرگم ودر تو ضیحات شاهدین امضا نمودن وفقط نام پدرم به عنوان خریدار بوده و مبلغ پرداخت شده زمین آیا در دادگاه به نفع ما بوده یا خیر ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر مفاد پشت مبایعه نامه به صورت دقیق تنظیم شده باشد ، پدر شما مالک محسوب خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به صورت قانونی تنظیم شده باشد معتبر است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مبایعنامه قانونی تنظیم شده مالک پدر شماست