مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید واحد از مجتمع مسکونی

باسلام
بنده یک واحد از مجتمعی پیش خرید کردم و بابت پیش پرداخت بیست میلیون که باید چهل میلیون بود پرداخت کردم و مقرر بود 1500000هرماه یا دوبرابر شوهر دوماه پرداخت نمایم ولی بعلت مشکل مالی که با صاحب ملک در میان گذاشتم شش ماه به تاخیر افتاد موقع خرید متری 1300000طی کرده بودیم اما بعد مدت قید شده 2200000 مطرح میکند در ضمن مدت تحویل را شش ماه به تاخیر و پرداخت اقساط را از 18 الی 24ماه به 10ماه کاهش داده بنده با مراجعه به دفتر فروش حاضر شدم کلیه بدهی گذشته و چند ماه اینده را پرداخت نمایم ولی قبول نمیکنه لطفا راهنمایی فرمایید ضمنا پیشروی کار موقع خرید بیش از هفتاد درصد بود.

پاسخ ها :

فاطمه کریم زاده دولت آباد

سرکار خانم فاطمه کریم زاده دولت آباد :

میتونید الزام‌به تعهدات رو از دادگاه بخاین و طی اظهارنامه رسمی ازش بخاین تکلیفتون رو روشن کنه