مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج بدون اجازه پدر

سالهاست که مامان بابا از هم جدا شدن و از همون روز عزل من و برادرم با مادرم زندگی کردیم و پدرم هیچ نقشی در بزرگ شدن ما نداشته در تمام شرایط خوب و بد زندگی سراغی از ما نگرفته الان که وقت ازدواجمون رسیده ادعا میکنه و اجازه نمیده یه جورایی دنبال انتقام بدون مقصره با اینکه شخص ازدواجی آدمی متشخص و با کمالات هستن و مامان و کل تبار قبول دارن.
آیا با حکم رشد میتوان ازدواج کرد؟ اگر خیر لطفاً یه راهی رو نشونم بدین سپاسگزارم،

پاسخ ها :

ليلا  حسنعلي زاده

ليلا حسنعلي زاده :

بله برید از دادگاه خانواده اجازه ی دادگاه باشه میتونید ازدواج کنید