مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج بدون اجازه پدر

سلام دختری 17ساله هستم و میخام با پسری 16ساله ازدواج کنم و باکره هستم میخاستم ببینم ایا خود ارضایی باعث میشود که من باکره نباشم؟
چون پدرم اجازه نمیده ازدواج کنیم و من میخام بدون اجازه پدر ازدواج کنم و ایا راه دیگه ای هست؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شما باکره نباشید نیاز به اذن پدر نیست

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق دادگاه اجازه را بخواهید لازم است دادخواست تجویز ازدواج را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دا‌دخواست تجویز ازدواج بدهید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست تجویز ازدواج به دادگاه دهید خرچند ازدواج با 16 ساله را نیز دادگاه حکم نخواهد داد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دادگاه دادخواست تجویز ازدواج را درخواست نمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ميتوانيد از طريق دادگاه اقدام نماييد

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

قبل از هر اقدام با مشاور ازدواج و خانواده مذاکره کنید . ازدواج بدون اذن پدر نیاز به اخذ حکم دادگاه دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر باکره باشید نیازمند اذن پدر هستید، اصولا خود ارضایی باعث نمی‌شود باکرگی زایل شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نم ی توانید بدون اجازه پدر یا دادگاه ازدواج نمایید و هیج جا ثبت نمی شود

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

شما می توانید با معرفی آقا از دادگاه اذن ازدواج بگیرید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دادخواست تجویز ازدواج از طریق دادگاه را بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است با موافقت خانواده اقدام به انعقاد عقد نکاح نمایید

فاطمه کارگرددوست حقیقی

فاطمه کارگرددوست حقیقی :

راه مناسب تر دادگاه هست وحکم ازدواج گرفتن ضمن آنکه تصمیمی که گرفته آید هم مثل روز روشن است که عاقبت خوبی ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

علی القاعده خیر
از طریق دادگاه باید اقدام نمایید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام برای ازدواج بدون اجازه پدر میتواند از طریق دادگاه اقدام نمایید در خصوص سوال اول نیز هر چیزی محتمل است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. قدري تامل بفرمائید. عجولانه و از روی احساس تصمیم نگیرید.
اصولا در مواقعی که پدر دختر باکره راضی نباشد می توان با معرفی مرد و مهریه از طریق دادگاه دادخواست تجویز ازدواج داد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر باکره هستید برای ازدواج شما میتوانید از طریق دادگاه دادخواست تجویز ازدواج بگیرید اما باید کفویت شما دو نفر باهم در دادگاه ثابت شود تا بتوانید ازدواج کنید.

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، برای اذن ازدواج از طریق دادگاه اقدام کنید البته هم شما و پسری که قصد ازدواج با آن دارید به علت اینکه زیر 18 سال سن دارید بایستی حکم رشد بگیرید.

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. همکاران راههای قانونی را خدمت شما گفتن. اما من به شما خانم گرامی عرض میکنم این ازدواج ها با این شرایط و مخصوصا سن آقا پسر و سن شما معمولا به نتایج خوبی ختم نمیشه و احتمالا سرانجام مطلوبی مخصوصا برای شما ندارد. در این مورد حداقل با مشاور خانواده در امور ازدواج حضورا صحبت کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

راهکار حقوقی طرح دادخواست تجویز ازدواج از طریق مراجعه به دفتر خدمات است .اما لازم به توضیح است پسر 16ساله مورد مناسبی برای شما نیست

محمودرضا  استقلال

محمودرضا استقلال :

سلام بر شما - خواهرم خودارضایی عملی است نادرست که امکان ازاله بکارت را دارد . دیگر این که برای ازدواج ، نیاز به اذن و اجازه پدر دارید اما درصورتی که در ازدواج با ایشان اصرار دارید می توانید از دادگاه با معرفی این شخص و کلیه مراحل ، اذن در ازدواج بگیرید .