مشاوره حقوقی رایگان - عقد دائم

سلام بنده همه آزمایشات و مشاوره و غیره رو رفتم واسه ازدواج برای ازدواج دائم ایا رضایت یا اذن پدر ضروری است مادر قبول کرده ولی پدر بنده خیر متاسفانه بنا به دلایل خود و من همسرم یا همون معشوقه ام رو خیلی دوست دارم بدون پدر آیا امکان اجازه هست یا خیر همسر هم هم پدر هم مادر راضی هستن درضمن بنده 22سالمه و دختر 20

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دختر باکره برای ازدواج نیاز به اذن پدر دارد نه پسر

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

رضایت پدر دختر لازم است. رضایت پدر پسر لازم نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود پسر برای ازدواج قانونا نیاز به اذن پدر ندارد برعکس دختر دوشیزه
توصیه می‌شود حتی المقدور با افتخار و احترام ازدواج نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نیازی به اجازه پدر نیست و شما می توانید با هر کسی که دوست دارید ازدواج کنید و پدر شما به هیچ عنوان حق دخالت ندارد .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

برای ازدواج هر دختری نیاز به اذن پدر است از نظر شرعی

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دادگاه تجویز ازدواج اخذ گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای ازدواج خانم دوشیزه ، اذن پدر یا
جد پدری دختر لازم است مگر خانم دوشیزه نباشد
ولی اگر پدر خانم دوشیزه ، بدون دلیل
رضایت ندهد ، خانم باید دادخواست تجویز ازدواج را به طرفیت پدر اقامه نماید
ولی در مورد پسر ، اذن پدر ، لازم نیست و پسر میتوانید بدون اذن پدر ، عقد نماید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

توصيه همكارگرامي جناب آقاي عاشوري كامل است :
براي دوشيزه باكره اذن پدر ضروري است

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

چنامچه پدر دختر راضی به ازدواج نباشد میتوانید اقدام بهدرخواست ازدواج از دادگاه نمایید

آیدین مهدی زاده

جناب آقای آیدین مهدی زاده :

عقد نکاح دختر قبل از رسیدن به سن 13 سال تمام شمسی وپسرقبل از رسیدن به سن 15 سال تمام شمسی منوط است به اذن ولی به شرط رعایت مصلحت با تشخیص دادگاه صالح.
نکاح دخترباکره اگرچه به سن بلوغ رسیده باشد موقوف به اجازه پدر یا جد پدری او است و هرگاه پدر یا جد پدری بدون علت موجه از دادن اجازه مضایقه کند اجازه او ساقط و در این صورت دختر می تواند با معرفی کامل مردی که می خواهد با او ازدواج نمایدو شرایط نکاح و مهری که بین آنها قرار داده شده پس از اخذ اجازه ازدادگاه مدنی خاص به دفتر ازدواج مراجعه و نسبت به ثبت ازدواج اقدام نماید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام برای پسر احتیاجی به اذن پدر نیست اما دختر باکره برای ازدواج نیاز به اذن پدر دارد