مشاوره حقوقی رایگان - سلام

چند وقت پیش از طرف یک ربات در تلگرام برای من درخواست چت اومد من هم قبول کردم ان فرد دختر بود و ویس هم میفرستاد بعد گفت اگر میخواهی بیام پیوی شرط داره. منم چون تاحالا از این کارها نکرده بودم قبول کردم. بعد ایدی داد وگفت باید تا چند دقیقه دیگر برام باید یه فیلم غیر اخلاقی از خودت بفرستی. منم فرستادم. بعد گفت من پسرم و یه شماره داد گفت بیا پیوی منم رفتم. گفت میتونم ازت شکایت کنم و فیلمو پخش کنم و هرروز منو تهدید میکرد و میگفت بیا ببینمت. حالا این فرد میتونه از من شکایت کنه؟

پاسخ ها :

فاطمه کریم زاده دولت آباد

سرکار خانم فاطمه کریم زاده دولت آباد :

شکایت بابت چی مگه شما تهدیدش کردید؟باید مضمون پیامهاتون توسط وکیل یا مشاوره دیده بشه بعد نظر داده بشه

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

اگر امکان دارد بیان بفرماید که خواسته ایشان از شما چیست؟