مشاوره حقوقی رایگان - کار و حقوق و بیمه

سلام

و درود

چند مورد سوال در رابطه با حقوق و مزایا و بیمه داشتم
یکم زیاده اما ممنون میشم وقت بذارید و از گمراهی نجاتم بدید

من تو یه فروشگاه لباس که برنده در شمال کشور داخلیه مشغول به کارم چندتا مسئله واسم پیش اومده ازتون سوال داشتم
ساعت کاری بنده 9:30 صبح تا 9:30 شب در روزهای عادی و 10:30 تا 10:30 در روز های تعطیل(جمعه و تعطیل رسمی)
که معمولا روز های عادی تا 10 هستیم و روزهای تعطیل 11 و تمام روز در فروشگاه هستیم تایم ناهار هم 20 دقیقه‌
اضافه کاری ما رو از ساعت 9:30 به بعد حساب می کنند.

حقوق پرداختی به ما ماهانه میانگین 1.550 می باشد و در ماه های شلوغ بیشتر می شود.
مثلا به ما پورسانت می دهند و برای همین هم اضافه کاری از 12 ساعت کاری به بعد لحاظ می شود و برای عیدی هم 1 پایه حقوق پرداخت می شود به همین علت

ایا همچین چیزی از نظر وزارت کار درسته؟؟؟

من با نرخ های اداره کاری حساب کردم 2میلیون و دویست در اومد حقوقمون و این اصلا انصاف نیست تازه حقوقمون هم 15 تا 25 ماه بعد پرداخت میشه
در ضمن اضافه کاری ما اجباریه و نمیتونیم نباشیم

این دیر پرداخت شدن قانونیه؟؟ اگه نیست میشه راهنمایی کنید که هم دیر پرداخت شدن و چجوری درخواست خسارت کنم و هم حقوق کم پرداختی و
در ضمن مبلغ 20میلیون سفته حسن انجام کار دادم به شرکت ممکنه اگه شکایت کنم بخوان کاری کنند؟؟؟ اگر هم برم بیرون از فروشگاه سفته هارو 2 الی 3 ماه بعد میدن از لحاظ قانونی درسته ؟؟؟مگه نباید همون لحظه بدن سفته رو؟؟
موقع تصویه و دادن سفته امضا میگیرند که هیچ گونه حق و حقوقی از شرکت طلب کار نیستم اگه اون و امضا کنم در اداره کار شکایت هرچیزی و از خودم سلب میکنم

دو ماه اول کار هم بیمه بنده رو رد نکردند از 15 اسفند 96 شروع به کار کردم اما از خرداد 97 لیست بیمه رد شده و گفتن 2 ماه اول بیمه نمیشید هم صدای ظبط شده دارم هم فیش حقوقی و پرینت حساب میشه اینو هم کاری کرد؟؟؟؟

من منتظرم تا 10 ماه بشه تا درخواست تعدیل نیرو شدن بدم تا بیمه بیکاری بگیرم اگه 8 ماهه بیام بیرون اون دو ماه و با شکایت بگیرم به من تعلق میگیره بیمه بیکاری؟؟؟

لطفا راهنماییم کنید
هم در زمینه:
محاسبه حقوق یک ماه
نحوه شکایت
سرانجام سفته
بیمه 2 ماه اول بیمه بیکاری

ناگفته نماند یک روز در هفته از شنبه تا چهارشنبه روز تعطیل ماست و ماهی 2.5 روز هم مرخصی داریم که استفاده میکنم گاها اون روز تعطیل و هم به اجبار به فروشگاه می آییم

پاسخ ها :

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

به اداره کار شکایت
کنید رسیدگی میکنند
اما کار فرما حق داره
شما را اخراج کنه