مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند کمپانی خودروی مزایده ای

باسلام و وقت بخیر

بنده ی خودروی در مزایده ی مواد مخدر خریداری کردم و سپس برای شماره گذاری اقدام و در نهایت برگه سبز به اسم بنده صادر شد، ولی همانطور که مستحضر هستید اینگونه خودرو های سند اصلی یا همان سند کمپانی ندارد فلذا با توجه به مطالب خوانده شده جهت دریافت سند المثنی اقدام کرده و پس از کارشناسی ایران ‌خودرو و درج اطلاعات در روزنامه موفق به دریافت سند کمپانی به صورت المثنی شده ام، ولی نکته اینجاست که این سند به اسم فردی صادر می‌شود که روز اول آن خودرو را از کمپانی دریافت کرده و در عمل خودرو خود را در زمان های دور فروخته است، حال میخواهم سند را بنام خود زده و تمایلی هم جهت ارتباط گرفتن با آن فرد نیستم ( چون عملا او در زمان گذشته خود رو را فروخته و قضیه را نمی‌داند ) آیا صرفا میتوانم با دادخواست الزام به تنظیم سند سند نود رو را بنام خود بزنم؟

لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

سلام در هر حال شما برای دادن دادخواست میبایست فردی را به عنوان خوانده پرونده در دادخواست خود معرفی نمایید فلذا حتما میبایست نام فردی را که کمپانی به عنوان صاحب سند معرفی نموده است در دادخواست خود بنویسید.