مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک از فرزند

درود بر شما. در هنگام خرید منزل سند را به نام دخترم زدم. اما هیچ مبلغی از ايشان دریافت ننمودم. ایشان به سن قانونی نرسیده بود. پس از رسیدن به سن قانونی، اینجانب را از منزل بیرون کرد. آیا از طریق قانون می‌توان منزل را پس گرفت؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به انتقال سند بصورت رسمی قانونا ایشان مالک شناخته میشود مضافا اینکه بر فرض اینکه به ایشان هم هبه نموده باشید قابل رجوع نیست چرا که هبه فی مابین پدرواولاد قابل رجوع نخواهد بود

سپهر صادقی نژاد

جناب آقای سپهر صادقی نژاد :

در صورت نیاز تماس بگیریدی نیازمند گرفتن اطلاعات هست تا تحت شرایطی بتوانید خانه را پس بگیرید