مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

باسلام و خسته نباشید ببخشید من اواخر سال 89 تا سال 97 در بوتیک پوشاک مردانه کار کردم که پایه حقوق من در اول از 95 هزار تومان بود و بعدا به صورت درصدی کار کردم که نهایت حقوقم به صورت تمام وقت و بدون استراحت و برگشت به خانه 900هزار تومان بوده الان صاحبکارم با من تسویه کرده بدون هیچگونه بیمه ای البته یک چک 3میلیونی برام نوشته به عنوان سنوات و حق بیمه و تسویه منم روز بعدش رفتم اداره کار شکایت کرد من الان نمیدونم چه جوری از خودم دفاع کنم که به حقم برسم ازتون خواهش میکنم کمکم کنید چون من کسی رو ندارم البته ایشون از من امضا و دست خط گرفتن که من حق هیچ گونه شکایت برای بیمه نداشته باشم و پدرزن و خانم همکار بنده که دوروز در اون مغازه مشغول به کار بودن رو به عنوان شاهد در نظرگرفتن که اون نوشته ها راسته ساعت کاریمم از8/5تا1/5و3/5تا10/5شب و گاها تا ساعت یازده شب طول میکشید.

پاسخ ها :

معراج معظمی

جناب آقای معراج معظمی :

با سلام /شما قانونا مشمول بیمه بوده اید/تعهد ماخوذه کارفرما مخالف قواعد امره قانون کار بوده و فاقد اعتبار قانونی به منظور زوال حق بیمه شما می باشد/در خصوص عدم رد حق بیمه به دادسرا شکایت کیفری اقامه نموده و بابت عدم پرداخت حقوق سایر مزایای مشمول قانون کار ،شکایت تون رو در اداره کار مربوط تعقیب فرمایید