مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه ملک بین مادر و فرزند

سلام و عرض ادب خدمت وکلای جان. اینجانب مبایعه نامه ای با مادر خود تنظیم کرده ام که فروشنده ایشان و خریدار بنده حقیر میباشم و بدین منظور که در آینده با بقیه وراث به مشکل نخورم و آنان نتوانند ادعایی کنند. در خرید ملک پولی رد و بدل نشده است و البته مبلغ نوشته شده است و مادر نیز راضی میباشد و تعدادی شاهد آن را امضا کرده اند. مادر در کمال سلامت عقل و بدن قرار دارد. آیا بعد ها برای من مشکلی پیش نخواهد آمد؟ در ضمن ملک فوق سند مشاع منگوله دار دارد. ممنون از راهنمایی های کار گشای شما.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام اصل بر صحت معاملات است و مشکلی پیش نخواهد آمد . ولی در مبایعه نامه حتما قید کنید که ثمن تماما پرداخت شده است

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
بهتر است مادر سهم خود را به شما صلح کنند تا در آینده ورثه نتوانند ادعا کنند که شما ثمن معامله را پرداخت نکرده اید.یا در صورت تنظیم عقد بیع پرداخت صورت پذیرد.

سپهر صادقی نژاد

جناب آقای سپهر صادقی نژاد :

با راهنمایی با وکیل دادگستری در مورد تنظیم عقد صلح اقدام فرمایید