مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک از مادر به فرزند و جلوگیری از عدم پشیمانی

سلام
بنده مادرم در قید حیات هستند و می خواهند یک واحد آپارتمان رو به من بدهند
من چون هزینه های انتقال قطعی برام زیاده
و همچنین جهت محکم کاری کردن از این جهت که بعدا مادرم یک موقع پشیمان نشده و بدون اجازه من بفروشه
و همچنین من هر وقت بخوام بتونم بفروشم
به من گفته شده که یک صلح عمری بنویسم
و یک وکالت نامه تام الاختیار
می خواستم ببینم درست من رو راهنمایی کردند

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام ایشون از طريق صلحنامه یا مبایعه نامه به شما منتقل کنند ولی حق انتفاع از ملک را مادام‌العمر برای خودشون حفظ کنن اینطوری بهتره
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer