مشاوره حقوقی رایگان - سندی که بنامم زده شده باطله دراینده کسی میتونه ادعایی بکنه

4خواهرو 4برادر هستیم پدرم 18سال پیش فوت شدن از اموالی که از پدرم مانده یک خانه 130متری کلنگی می باشد چندین سال هست که کلا همه هزینه های مادرم بامن است هرکدام از خواهر برادرهام دنبال زندگی خودشان هستند چند ماه پیش مادرم ازم خواست که هشت و یکم خانه را بنام من بکند که به دفترخانه مراجعه کردیم که حصر وراثت خواستند که همه کارهارو انجام دادم در 6شهریور امسال سند رو بنام من زدند ومن قبل هرچیزی از مسئول دفترخانه خواستم که معرفی به پزشکی قانونی بکنن که بعدها کسی ادعا نکند که مادرم حافظه اش را از دست داده بوده درروز 6 شهریور صبح ساعت 10ونیم سند بنامم زده شد ساعت 11ونیم همان روز پیامی با عنوان برای جواب پزشکی قانونی به دادسرا عمومی ارجاع شود مسئول دفترخانه گفته بود نیازی نیست هرزمان جواب رو اوردی مشکلی نیس من هم که سندرو زدم دیگه دنبال جواب نرفتم چندروز پیش پیامی از ثنا بهم اومد با عنوان اخذ توضیح به مدت 5 روز مراجعه شود من هم به دادسرا مراجعه کردم که باجواب پزشکی قانونی که نوشته به علت کهولت سن ضعف درراه رفتن وضعف درتشخص قاضی هم به من گفت مادرت نیاز به قیم داره وباید قیم بشم به مادرم الان یه سوال که هست اینه که این سند من باطل هست وحتی مادرم خیلی ناراحت شدن که اعتراض بدیم به نظریه پزشکی قانونی راهنمایی میخوام ازتون که سند من چطور میشه کسی میتونه ادعایی بکنه درضمن خواهرم هم شاهد بودن در دفترخونه و امضا هم کردند و مادرم هم هیچ گونه بیماری خاص و بستری ندارد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر حکم حجر به تاریخ قبل از انتقال سند صادر شود ممکن است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فقط باید اعتراض بزنید به نظریه پزشکی قانونی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر حکم حجر مادر اثبات شود انتقال باطل است
ولی شما میتوانید به نظریه پزشکی قانونی اعتراض نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

وقت شما بخیر حتما مشاوره حضوری هماهنگ کنید یا تلفنی