مشاوره حقوقی رایگان - نقطه زنی سرقت

با سلام. تقریبا دو هفته پیش طلا های من را که نزدیک 130 میلیون تومن ارزش دارن از خونه دزدیدن. من به یک نفر مشکوک هستم. اعترافم کرده ولی زد زیرش. به نظر شما نقطه زنی انجام میشه؟ در این مورد ما در شهر امیدیه هستیم این جا رو پوشش میده؟

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
بایستی از مرجع تحقیق که دادسرا هست این سوال را بپرسید.

رومينا  رحماني

رومينا رحماني :

استان :

به سلام اقدام به شکایت کیفری سرقت نموده و انجا تقاصای نقطه یابی کنید و در صورتی که در ان منطقه گوشی مورد استفاده قرار گرفته باشد مشخص است