مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص تفكيك پاركينگ

با سلام
بنده آپارتمانی را خريداری نموده كه هنوز سند آماده نشده است. ليكن در مجتمع كه دارای 80 واحد می باشد، سازنده اقدام به اخذ مبالغ نامتعارفی در قبال پاركينگ دلخواه همسايگان را دارد.
ميخواستم بدونم قانون خاصی در اين خصوص وجود ندارد و سازنده می تواند بدون اخذ توافق از ساير خريداران به اين شكل عمل نمايد.
ضمنا ايشان قسمتی از حياط را نيز تبديل به پاركينگ نموده و سقف كاذب در آنجا زده شده و 70% از مساحت حياط كسر شده است.
در اين خصوص چطور ميتوان اقدام نمود.
ممنون از پاسخگويی شما

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
هرساختمان نقشه ای دارد که تعداد پارکینگ های مجاز در ان قید شده مگر بعنوان مزاحم باشد
در ضمن فضای حیاط جزو مشاعات می باشد و ساخت و ساز در ان عیرمجاز می باشد