مشاوره حقوقی رایگان - خرید خانه نسقی

باسلام من یه واحد خانه نسق خریدم اما بعد یک سال نامه ای از شهرداری مبنی بر تخریب خانه برای من فرستادن و من به صاحب قبلی خانه اطلاع دادم و ایشون گفتن به من ربطی نداره و مشکل تو و شهرداری هست بعد این حکم تخریب برای سال 93هست اما من خانه رو سال 96خریدم و موقع معامله خانه چیزی از این حکم یا پرونده در شهرداری به من چیزی نگفتن حالا راه حلی وجود داره که من به پولم برسم؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام حق فسخ دارید البته نیاز به مطالعه قولنامه هست با وکیل مشورت فرمایید