مشاوره حقوقی رایگان - ساخت طبقه دوم روی مغازه نسقی

بنده خانه ای خریدم نسقی، با کاربری مسکونی که فروشنده قبلا مغازه ای از داخل حیاط آن دراورده و به صورت جدا به شخص دیگری فروخته، الان آن شخص میخواد روی مغازش که اونم نسقی هست طبقه دوم بسازد، که با ساخت طبقه دوم کاملا حیاط من مثل زندان تاریک میشود، ایا من میتوانم قانونی جلوی ساخت طبقه دوم را بگیرم؟ با توجه به اینکه کلا زمین مادر مسکونی بوده و مغازه ها احتمالا با رشوه یا پارتی مجوز ساخت گرفته چه برسه به طبقه دوم!
سوال دوم اگر صاحب مغازه با رشوه و پارتی مجوز ساخت طبقه دوم بگیره بازم راهی هست جلوشو بگیرم؟ سپاس از توضیح شما.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله . طبق شرحی که فرمودید میتوانید دادخواست رفع مزاحمت و یا ممانعت از حق دهید و البته اگر مجوز هم مورد دارد میتوانید اعلام کنید تا با دلایل مسجل رسیدگی ادامه یابد جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

میتوانید دادخواست رفع مزاحمت و یا ممانعت از حق دهید

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

علاوه بر موارد مذکور با ثبت شکایت در شهرداری میتوانید مانع ادامه روند احداث شوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله میتوانید از طریق شهرداری اعتراض خودرا اعلام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست رفع مزاحمت و یا ممانعت از حق بدهید