مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت با تهدید و اخاذی

خواستگار سی سال پیش من الان فهمیده قصد جدایی دارم و به بهانه کمک کردن به من وارد فضای مجازی بنده شد و البته حدود دو سال طول کشید تا بتونه اعتماد من رو جلب کنه.
الان که کلی اطلاعات از من گرفته حتی یکی الی دو بار دیدمش و راجع به مراحل قانونی کارهایم صحبت کردم و رو حساب اعتمادی که کردم درد و دل کردم.
الان عکس و فیلم و صدا که خیلی هم موارد خاص و حادی نیست و رو کرده و ادعای بیست میلیون پول داره که پخش نکنه.
چون هم خانواده آبروداری هستیم و هم دستمون به دهنمون میرسه. در این مدت بنده شماره ای از خودم به او ندادم. آدرسی هم ندادم.
قرار هم در همون فضای مجازی بوده. حتی تماس ها با یک شماره ناشناس بوده.
از اون جایی که به پیشنهاد ایشون در مورد رابطه جنسی جواب ندادم و از اون به بعد بلاکشون کردم. با ترفند شماره بنده رو پیدا کرده.
میتونه آدرس من رو پیدا کنه؟ اگر این اتفاق بیوفته من چی کار کنم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اطمینان داشته باشد با شکایت از ایشان به نتیجه می‌رسید حتما با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی از او شکایت کنید و اسکرین شات تمام صفحات و پیامک های او مبنی بر تهدید و اخاذی را ارائه کنید هم چنین بعد از آن به پلیس فتا رفته و جریان را بازگو کنید