مشاوره حقوقی رایگان - خسارت خودرو غیر متعارف

سلام.
من با یک لیفان 820 مدل 97 با قیمت حدودی 450 میلیون تصادف کردم. مبلغ تقریبی خسارت وارده به زیاندیده حدود 100 میلیون می باشد که فاقد بیمه بدنه می باشد. سقف بیمه شخص ثالث من 11 میلیون می باشد. مابقی را چگونه پرداخت باید کرد؟ آیا قانون ماشین نامتعارف شامل این ماشین می‌شود؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مبلغ سقف بیمه یعنی 11 میلیون از طریق بیمه پرداخت می‌شود و الباقی به میزان گران ترین خودرو متعارف محاسبه می‌شود. تعیین خسارت در صلاحیت کارشناس مربوطه است