مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی

با سلام و خسته نباشید. بنده هم اکنون سرباز ارتش هستم و در حین خدمت در کلاس اسلحه شناسی در حین حمل سه پایه دوشکا به کلاس در فصل زمستان از روی پله های کلاس درس به خاطر برف و یخبندان سر خوردم و پایه دوشکا روی من افتاد و دچارپارگی دیسک کمر شدم و اکنون بعد گذشت یک سال و رفتن به چندین کمیسیون در تهران تنها تونستم معافیت از رزم بگیرم و با وجود چندین ماه مرخصی استعلاجی و اعلام به یگان خدمتی با اضافه خدمت زیادی روبرو شدم و الان با وجود درد شدید در یگان حضور دارم. آیا میتونم برای جانبازی و یا معافیت کامل و یا دیه سانحه مذکور درخواست بدم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید با کمال تشکر از شما.

پاسخ ها :

جانبازی به دلیل آسیب در حین خدمت سربازی دیه آسیب دیدگی سربازی جانبازی دیه سربازی