مشاوره حقوقی رایگان - طلب استاد کار رنگ از پیمانکار

من منزل خود رو دادم رنگ کار
استاد رنگ کار بعد از دو روز کار کرد
مبلغی رو که باهم طی کرده بودیم رو طلب کرده در صورتی که 20 درصد خونه را کار کرده و می‌گوید که کل پول را میخام تا بیام کار کنم و من گفتم بیا کار کن کل مبلغ بگیر و بخاطر همین آمده شاکی شده.. من گفتم مبلغی که به شما دادم هم زیاد دادم و واقعا زیاد دادم.. راهکار که می‌فرماید چی هست.

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

سلام ازطریق شورای حل اختلاف تامین دلیل کنید باجلب نظر کارشناس برای تعیین مقدار کار انجام شده و اجرت

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

سلام .اجازه بده که در مقام دفاع از خودت بری پیش قاضی براش اظهارنامه هم بده بگو که بیاد کارشو انجام بده والا مابقی کاررا به شخص دیگه واگذار میکنید