مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از کار همسر

سلام همسر من 7 ماهه که بدون اجازه شوهر، فرزند و منزل مشترک را ترک کرده و به منزل مادرش رفته. مراحل الزام به تمکین انجام شده لیکن تمکین نکرده و ناشزه است. در زمان ازدواج شاغل در اداره بود. بعد از 4 سال کار از اداره استعفا داد و بعد از یک سال در جایی دیگر مشغول شد. شغلی که همسرم در زمان ازدواج داشت و من مخالفتی با آن نداشتم، اداری بود لیکن الان مشغول طبابت است و در هفته دو الی سه شب شیفت دارد. این شغل از لحاظ شئون خانوادگی مشکلی ندارد ولی باعث اختلاف در زندگی شده و فرزندم بدون مادر شده.
حال سوال من این است که با توجه به اینکه ناشزه است و با من زندگی نمیکند و نوع شغلی که من با آن مخالفتی نداشته بودم تغییر کرده و شبها هم سر کار است، آیا میتوانم نسبت به شاغل بودن وی اعتراض کرده و وی را از شغل فعلی اش محروم یا محدود کنم؟
و سوال دوم اینکه اگر بتوانم شکایت کنم و وی را محدود کنم ضمانت اجرایی آن چیست؟ اگر همسرم رعایت نکند من چه میتوانم انجام دهم؟
ممنون

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما فقط حق الزام به تمکین و یا طلاق را دارید و اگر ناشزه هست می توانید با اجازه دادگاه ازدواج مجدد کنید و با بت نفقه تکلیفی ندارید