مشاوره حقوقی رایگان - محکومیت شوهر در رای اولیه دادگاه در رابطه با ترک نفقه و شکایت شوهر بابت عدم تمکین

یه شکایت ترک نفقه زن و فرزند داشتیم، که دادگاه بدوی شوهر رو بخاطر ندادن نفقه زن و فرزند و فراهم نکردن خانه مناسب محکوم به حبس کرد 1- الان تو سامانه ثنا زده دستور به ارجاع پرونده به دادگاه تجدید نظر در تاریخ 12 بهمن، رای نهایی حدودا کی صادر میشه؟ 2 - امروز از دادگاه زنگ زدن که آخر هفته بیاین قسمت داوری چون شوهر از شما بخاطر ترک تمکین شکایت کرده؟ قضیه این چیه و چرا پیامک یا پرونده جدید در ثنا درست نشده و چطور میشه عدم تمکین زن رو نفی کرد ؟اینکه شوهر پزشک هست و در بیمارستان کار میکنه میتونه دلیلی برای عدم حضور باشه؟ شوهر الان در یکی از خانه های مادرش سکونت داره، ممنون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، نهاد داوری یک نهادخصوصی بوده وبدون انتخاب، رضایت وحضور شما، حق رسیدگی ندارد،واز طرف دادگستری نمی باشد، نهادهایی که حق زسیدگی دارند باید، از طریق ثنا، بشما، ابلاغ کنند،

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

سلام
صدور رای قطعی درخصوص ترک انفاق بستگی به حجم وروند کارشعبه ارجاعی دارد احتمال احضارمجدد به شعبه تجدیدنظر رسیدگی کننده هم وجود دارد.
درخصوص دعوای مطروحه ازسوی شوهر بابت تمکین میبایست دقیقا مشخصات شعبه را گرفته حضوری مراجعه کنید .احتمالا به شورای حل اختلاف جهت صلح وسازش احضارشده اید که دراینصورت هم باید ازطریق سامانه برای شما اخطاریه ارسال گردد در دعوای تمکین ارجاع به داوری درقانون پیش بینی نگردیده .
زن مکلف به تمکین ازشوهرهست مگردرمواردی که خوف ضرر جسمی،مای ویاآبرویی برای وی باشد.