مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو ارثی بدون حضور همه وراث

سلام، پدرم میخواهند خودرو مادر مرحومم را که سند و پلاک به نام مادرم هست، بفروشند. ورثه شامل پدرم و فرزندان ایشان میباشند، یک خواهر و برادرم که ساکن ایران نیستند ، بدلیل هزینه بالا و روند طولانی صدور وکالت فروش از آنجا ( در امریکا هستند) همکاری نمیکنند. ولی برای فروش رضایت دارند. آیا پدرم با داشتن گواهی های انحصار وراثت ، پرداخت مالیات بر ارث ، امضای آنها و رضایت ما یعنی بقیه وراث ، میتوانند انتقال سند به خریدار خودرو را انجام دهند؟ (دلیل فروش هم عدم توانایی پدرم در پرداخت بدهی های مادرم، هزینه های بیمه و نگهداری خودرو در پارکینگ میباشد) لازم بذکر است که ایشان وصی مادرم بوده که وصیت نامه مورد قبول وراث میباشد.
متشکرم

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

درود بر شما
برای فروش الزاما باید از وراثی که حضور ندارند وکالت رسمی در فروش داشته باشند