مشاوره حقوقی رایگان - خسارت و تاخیر و تادیه

سلام، کارگری هستم که قریب به 6ماهه که بابت مطالباتم از کارفرما شکایت کردم که بعد از طی مراحلی، پروندم از اداره کار ارجاع داده شد به دادگستری اجرای احکام مدنی. ميخوام دادخواست خسارت و تاخیر و تادیه روی پروندم بزارم که اجرای احکام دادگستری مخالفت میکنه و ميگه به روابط کارگری خسارت و تاخیر و تادیه تعلق نمیگیره، تحقیق کردم که در تاریخ 96/3/24 دیوان عدالت اداری بابت همین موضوع رای وحدت رویه 757 رو از طریق روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران که زیر نظر قوه قضائیه هست رو ابلاغ کرده و لازم الاتباع هست و طبق ماده دو قانون مدنی بعداز 15روز انتشار در روزنامه ایران لازم الاجرا هست. اما انگار دادگستری محل ما از این قانون انگار خبر نداره و داره حق منو نقض میکنه، بنظر شما چیکار کنم؟؟؟ چه مدارکی بابتش باید به دادگستری ارایه کنم؟ سپاس

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
شما باید خسارات مورد ادعا را از طریق تقدیم دادخواست مطالبه کنید و این موضوع ارتباطی به اجرای احکام ندارد.