مشاوره حقوقی رایگان - تعرض به زمین همسایه

با سلام
بنده زمینی را سال 91 خریداری کرده ام و در حال حاضر یک منزل دو واحدی در آن ساخته ام و سکونت دارم
چند ماه پیش متوجه شدیم زمینی همسایه ما برای گرفتن پروانه ساخت به شهرداری مراجعه می کند و شهرداری به ایشان می گویید که منزل جفتی ( که خانه من می باشد ) به مقدار 2 متر مربع همپوشانی دارد با زمینش
بعد از بررسی متوجه شدیم از 5 پلاک زمین و ملک مسکونی قبل منزل ما یا دچار افزایش متراژ زمین شده اند یا کاهش و دلیل آن هم این است که یکی از ساختمان های قبل از ما در هنگام ساخت منزل خود متراژ را اشتباهی گرفته و باعث شده تا حدود 4 پلاک بعد از خودش از نظر متراژ دچار مشکل شده اند
حال همسایه ای که از متراژ زمین خود کم شده ادعای گرفتن حکم تخریب منزل ما را دارد
آیا این امکان دارد.
با تشکر

پاسخ ها :

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

له امکان حقوقی اینکار هست اما چون عواقب غیر قابل جبرانی برای پنج واحد ممکن است به وجود آید قضات سعی بر جبران خسارت مادی دارند