مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی بازگشت به کار کارمند از کارافتادگی کشوری

باعرض سلام و ادب، احتراما بنده کارمند رسمی اداره کل ثبت اسناد و املاک کردستان درسال1390بعلت ناراحتی اعصاب و دستگاه گوارش پس از تایید کمیسیون پزشکی با 20سال و 4ماه خدمت از کارافتاده پزشکی تشخیص و بازنشسته شدم. از حدود یکسال پیش باتوجه به گواهی و مدارک پزشکان معالجم سلامتی ام را بازیافته و ازطریق نامه اداری درخواست شروع مجدد خدمت دراداره کل متبوع خودم نمودم، متاسفانه مدیرکل شفاها بعد از چند هفته فرمودند که با تهران تماس گرفته ایم و معاونت امورانسانی سازمان ثبت گفته اند بازنشسته ی ازکارافتاده حق بازگشت به سرکار را ندارد، بنده گفتم کتبا ابلاغ فرمایید و دو ماه طول کشید تا جواب نامه ی بنده را دادند و در جوابیه قید نموده بودند نظر به اینکه پستی برای شما وجود ندارد امکان شروع به کار منتفی است. بنده با آگاهی و رجوع به اداره کل سازمان بازنشستگی کشوری استان کردستان و همچنین تحقیق و راهنمایی اینکه شخص ازکارافتاده اگر کمیسیون پزشکی سلامتی مجددش را تایید کند میتواند به سرکار برگردد پیگیر اشتغال و به کارگیری شدم. لازم به توضیح میباشد بنده تکنیسین نقشه بردار و ارزیاب اداره ثبت، دارای مدرک 48واحد درسی از دانشگاه اصفهان و حدود504ساعت دوره های مختلف اداری را گذرانده و اگر تعریف از خودم نباشد یکی از بهترین و دقیق ترین نقشه برداران ثبت استان اصفهان و کردستان بوده ام. متولد 1345 و اکنون 53سال سن دارم و اگر تایید کنند میتوانم تا سن قانونی 60سال حدود7سال دیگر خدمت کنم، حقیقتش حقوق دریافتی ام حدود1میلیون و 560هزار تومان و دارای همسر و دو فرزند دانشجو و اجاره نشین هم هستم، به خدا شرمنده زن و بچه هایم شده ام و بازگشت مجدد به سرکارم کلی از مشکلاتم را حل کرده میکاهد و میتوانم با تجربه و تخصص کاری ام خدمت ارزشمندی داشته باشم. یک ماه پیش به اداره مدیریت کل امور انسانی سازمان متبوعم در تهران رفتم و باشخص مدیرکل جناب آقای ... ملاقت کردم و ایشان گفتند درصورت موافقت مدیرکل استان کردستان با نامه شما و معرفی به کمیسون پزشکی درصورت تایید ما با بازگشت مجدد شما موافقت میکنیم، بنده به ایشون گفتم لطفا نامه یا سفارشی بکنید و ایشان درجواب گفتند من سفارش برادر و پدرمم را به هیچ کس نمیکنم ولی شما میتوانید از قول بنده بگید مساعدت کنند. بعد از بازگشت از طریق دوستان و همکاران اداری ام خواستم مجددا نامه بنویسم که گفتند با مدیر کل صحبت کرده ایم و ایشون موافقت نمیکنند. خواستم از طریق دیوان عدالت اداری شکایت کنم و مردد مانده بودم که باکلی سرچ کردن در اینترنت سایت شما را دیدم. عاجزانه بخاطر حفظ خانواده و فرزندانم و انسانیت از شما حقوقدانان دلسوز و محترم خواهشمندم دراین مورد که برای زندگی آینده ام فوق العاده خطیر، مهم و حیاتی است راهنماییم فرماییدچکار کنم. باتقدیم احترام و عذرخواهی بابت قلم فرسائیم.

پاسخ ها :

محمدرضا  محمودي اصل

محمدرضا محمودي اصل :

استان :

باسلام و احترام ، برادر عزیز همانطوری که خودتون هم بدرستی اشاره کرده اید چنانچه سازمان یا اداره متبوع شما از نظرات پزشکی وکمیسون مربوطه در خصوص سلامت کافی شما در مورد بازگشت مجدد بکار تمکین نمی نمایند تنها راه باقی مانده برای احقاق حقوق قانونی شما طرح شکایت از طریق دیوان عدالت اداری میباشد ، موفق باشید