مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال

سلام و خسته نباشيد
ببخشید من از طريق اجرای ثبت مهریه ام اجرا گذاشتم، شوهرم تعدادی سکه ثبت نامی در بانک داشت که در حال حاضر توقیف شده، اما بانک به من تحویل نميده، من چطوری میتونم مهریه ام بگیرم و سکه ها رو بگیرم.
سوال بعدیم اینه که از طریق اجرای ثبت چطوری مهریه ام بگیرم؟و اینکه آیا میشه برای اخذ مهریه ام، نصف مهریم رو از طریق اجرای ثبت و بقیه اش از طریق دادگاه اقدام کنم؟

پاسخ ها :

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

سلام بله شما میتونید از طریق دادگاه هم مهریه رو مطالبه کنید و جهت دریافت سکه از بانک نامه از اجرای ثبت بگیرید تا بانک ملزم بشه به تحویل البة اگر دستور تحویل از بانک مرکزی داشته باشن