مشاوره حقوقی رایگان - در خواست مهریه از طریق اجرای ثبت

سلام
سوال من اینه که چطوری از طریق اجرای ثبت مهریه ام بگیرم؟
از طریق اجرای ثبت درخواست توقیف اموال دادم، و شوهرم تعدادی سکه ی ثبت نامی داشتن که موعد تحویل سکه ها آبان ماه هست، آیا من از طریق اجرای ثبت باید چه کاری انجام بدم؟ یعنی اول آبان سکه ها رو به من تحویل میدن؟
با توجه به اینکه نامه از اجرای ثبت مبنی بر تحویل سکه به بنده دارم،اگر بانک ملی از دادن سکه ها به من خود داری کرد من چه کاری باید انجام بدم؟

و سوال آخرمم اینه که میشه از طریق دادگاه بقیه ی مهریه ام به اجرا بذارم؟ یا باید از اجرای ثبت انصراف بدم و از طریق دادگاه اقدام کنم؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

ممنون از لطفتون